10-07-2020

Хто хоче очолити «Ветеранський простір»?

8 липня закінчився прийом документів на заміщення посади керівника комунального закладу «Ветеранський простір».

Нагадаємо, що відповідно до рішення обласної ради від 19 червня №1630 створено новий комунальний заклад «Ветеранський простір» Рівненської обласної ради.

Тож голова обласної ради Олександр Данильчук підписав розпорядження згідно з яким тимчасово, до 9 вересня, виконуватиме обов’язки директора закладу Ольга Яковлєва. До слова, вона – єдиний кандидат, що подав документи на заміщення вакантної посади керівника закладу.

Проєкт рішення «Про контракт з директором комунального закладу «Ветеранський простір» депутати розглянуть на черговому пленарному засіданні обласної ради.

Також читайте: Ветеранський простір: для чого створили новий заклад

 

Довідково: Яковлєва Ольга Іванівна –  член Координаційної ради ветеранів, учасників бойових дій при Рівненській ОДА.

Кризовий психолог по роботі з особами, які перебували в травмуючи подіях (учасники АТО, члени їх родин, члени родин загиблих). Інструктор по подоланню та профілактиці наслідків ПТСР.

Має досвід роботи з учасниками АТО та членами їх родин, родинами загиблих (індивідуальна та групова робота) з липня 2014 року, досвід роботи  з наслідками травмуючих подій у учасників подій на Майдані, біженців та ВПО з січня 2014 року.

Досвід роботи у військовому госпіталі та госпіталі ветеранів бойових дій, на рівненському полігоні, Співпраця з пенітенціарною службою. Експерт по роботі з ув’язненими                                                                                                                                 

Автор проектів з реабілітації учасників АТО та інтеграції їх в мирне життя.

Співорганізатор просвітницької роботи щодо інтеграції в мирне життя демобілізованих та комісованих учасників АТО в ЦЗ та ЦСС по Рівненській області.

За жовтень – грудень 2016 року на базі 19 районних Центрів зайнятості Рівненської області було реалізовано авторські проекти «Успішне повернення в мирне життя» (для демобілізованих та комісованих учасників АТО) та «Учасник АТО на вашому підприємстві. Успішна співпраця» (для потенційних роботодавців безробітних учасників АТО), внаслідок чого була проведена інформаційно-просвітницька робота з 538 учасниками АТО та 156 представниками потенційних роботодавців.

З листопада у співпраці з Департаментом праці та соціального захисту Рівненської області розпочався авторський проект «Семінари для представників соціальних служб по роботі з учасниками АТО, членами їх сімей та членами сімей загиблих», яким охоплено 20 Управлінь соціального захисту в Рівненській області.

Є ініціатором та співавтором пілотного проекту по створенню мережі соціальних працівників для роботи з сім’ями учасників АТО та сім’ями загиблих при селищних радах Рівненського району.

Є членом Громадської Ради при РОДА, заступником голови комітету з питань АТО.