30-05-2022

«Херсон - UA»: у Рівному відбудеться благодійний продаж картин відомого художника на підтримку рідного міста та наших захисників

Херсон завжди буде Україною! У цьому переконаний відомий український митець, письменник та художник Анатолій Кичинський. Він дивом вирвався з рідного Херсона, втікаючи від російської окупації, захопивши із собою частину своїх картин. І тепер проживає у Рівному.

Громадський та культурний діяч, лавреат Шевченківської та багатьох українських і міжнародних мистецьких премій 31 травня о 13.00 зустрінеться з тими, кому цікава його творчість і хто готовий підтримати наших захисників.

Окрім спілкування на тему української культури та життя нашої інтелігенції в умовах окупації, під час зустрічі відбудеться продаж полотен Анатолія Кичинського. Звучатиме і поезія митця.

Зустріч відбудеться за ініціативи комунального закладу "Рівненський обласний центр народної творчості" Рівненської обласної ради та Рівненської організації Національної спілки письменників України за адресою: Драгоманова, 20.