03-04-2024

Харчування у школах, діяльність «Укрпошти», розвиток української мови: про що говоритимуть на найближчому засіданні Ради громад

12 квітня має відбутися засідання Ради громад при голові Рівненської обласної ради.

Учасники планують розглянути чотири питання, які стосуються різних сфер та галузей.

Зокрема, говоритимуть про необхідність прийняття місцевих програм розвитку та функціонування української мови як державної, а також реформування системи харчування у закладах освіти області.

Як ми повідомляли раніше, у проєкті порядку денного є питання взаємодії Рівненської дирекції АТ «Укрпошта» з територіальними громадами Рівненщини.

Крім того, фахівці департаменту екології та природних ресурсів РОДА нададуть інформацію про створення пам’яток природи національного та місцевого значення на території нашої області та обговорять напрямки взаємодії з органами місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що Рада громад при голові Рівненської обласної ради - це комунікаційний майданчик між обласною владою та територіальними громадами. Учасниками засідань є голови та працівників органів місцевого самоврядування, керівники облради та департаментів облдержадміністрації, експерти, представники громадських організацій.