16-03-2021

Голова облради представив ще двох керівників

Сьогодні нових керівників, чиї кандидатури депутати підтримали під час третьої сесії облради, представили ще у двох комунальних закладах обласної ради.

Тож керівником КП «Управління майновим комплексом» відтепер є Андрій Пехотін, з яким обласна рада вирішила укласти контракт на три роки. Голова обласної ради Сергій Кондрачук та очільник постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Ігор Ясенюк представили колективу нового керівника, побажавши йому успіхів на новій посаді.

- Це молодий, амбітний управлінець, який вже доводив свою ефективність, а нині отримав новий виклик. Разом з тим, хочу подякувати за роботу попередньому керівнику цього підприємства Валентину Кирилюку, який пропрацював на посаді 7 років, - зазначив голова обласної ради.

Також Сергій Кондрачук разом з колегами-депутатами Аллою Черній та Олександром Набочуком привітали сьогодні і нового директора комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів»  Ірину Євушко, яка має значний педагогічний досвід. Голова облради висловив вдячність за роботу і попередній очільниці закладу Ользі Криж.

- Хочеться, щоб нові керівники були надійними, цінували свої колективи та працювали результативно. А ще завжди пам'ятали, що будь-яка посада – то не на все життя. І твердження, що посаду прикрашає людина, а не навпаки, повинне бути дороговказом для кожного, - зауважив Сергій Кондрачук.