18-12-2019

Голова обласної ради привітав працівників Рівненського апеляційного суду з професійним святом

Відповідно до Указу Президента України від 8 грудня 2000 року №1318/2000, в Україні щорічно, 15 грудня, відзначають професійне свято – День працівників суду.

З цієї нагоди сьогодні у Рівненській обласній філармонії відбулися урочистості, де зібралися працівники Рівненського апеляційного суду.

Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук привітав працівників цієї галузі з професійним святом та побажав професійних перемог і нових досягнень.

«Ваша робота – не легка. Постійно вам доводиться приймати правильні рішення. Проте, часом хочеться когось пошкодувати, але не можна, тому все і відкладається на ваші нерви та здоров’я. Бажаю насамперед вам міцного здоров’я та щоб у ваших родинах було все добре, тепло та світло», -  зауважив він.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у зміцнення законності і правопорядку та з нагоди професійного свята Олександр Данильчук високими нагородами обласної ради відзначив:

спеціаліста відділу організаційного та  інформаційно-технічного забезпечення діяльності судових палат Рівненського апеляційного суду Ірину Лосінець, секретаря суду канцелярії Рівненського апеляційного суду Дмитра Лазуріна, прибиральницю службових приміщень відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку, звітності та управління державним майном Рівненського апеляційного суду Любов Кондрашову.

Колектив Рівненського апеляційного суду привітали також перший заступник голови Рівненсаької ОДА Сергій Подолін, міський голова Рівного Володимир Хомко, голова Рівненського апеляційного суду Олег Полюхович, суддя у відставці Іван Собіна та керівник апарату суду Леся Хилевич.

«Вітаю з професійним святом. Я бажаю, щоб кожен з нас з впевненістю дивився у світле майбутнє, а ми в свою чергу будемо належним чином здійснювати правосуддя, щоб захищати права та інтереси наших громадян», - звернувся до колег Олег Полюхович.