22-12-2023

Голова обласної ради Андрій Карауш привітав енергетиків Рівненщини з професійним святом

З нагоди Дня енергетика з колективом ПрАТ «Рівнеобленерго» зустрілися керівники області – голова РОР Андрій Карауш, в.о. голови облдержадміністрації-начальника обласної військової адміністрації Сергій Подолін та заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.

- Війна та складна минула зима дали зрозуміти кожному українцю, наскільки важливою, життєво необхідною є робота наших енергетиків. Адже без світла немає води, тепла, зв’язку – тобто звичних для нас благ цивілізації. Тому велике вам людське спасибі за вашу щоденну роботу! Окремо хочу подякувати тим працівникам Рівнеобленерго, які вже більше року відновлюють електроенергію на деокупованих територіях. Вислів «воїни світла» - це заслужено про ВАС, - наголосив Андрій Карауш.

За словами голови правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергія Невмержицького, за цей час 15 бригад працівників підприємства побували на деокуповиних територіях, щоб повернути мирному населенню можливість мати світло, воду та тепло.

З нагоди професійного свята енергетикам Рівненщини вручили державні та обласні нагороди. Зокрема, відзнаку Президента України «За працю і звитягу», низку міністерських грамот і подяк, Почесні грамоти та Подяки обласної ради, облдержадміністрації, Рівнеради та від керівництва підприємства.