21-12-2018

Голова обласної ради Олександр Данильчук привітав енергетиків з професійним святом

Сьогодні в Україні відзначають День енергетика. Голова обласної ради Олександр Данильчук особисто привітав колектив ПрАТ «Рівнеобленерго» з професійним святом та вручив представникам компанії Почесні грамоти і відзнаки Рівненської обласної ради.

DSC_0759.JPG

Вітаючи колектив підприємства з їхнім головним професійним святом, Олександр Данильчук передусім подякував тим працівникам, які працюють в аварійних бригадах та першими в будь-який час доби та за будь-якої погоди забезпечують світлом і теплом домівки, школи, лікарні та підприємства Рівненщини. Голова обласної ради також подякував керівникам Рівнеобленерго за конструктивну співпрацю з владою області, за професійний діалог і розуміння.

DSC_0722.JPG

«Сьогодні дуже приємно чути від голови правління Сергія Невмержицького, що саме Рівнеобленерго – серед найстабільніших енергопостачальних компаній в Україні. Сподіваюся, що цей показник тільки спонукатиме вас працювати краще, робити все, щоби ваші споживачі були задоволені, а дзвінків на аварійну службу було менше», - зауважив Олександр Данильчук.

DSC_0731.JPG

Голова ради вручив трьом фахівцям Рівнеобленерго Почесні грамоти та відзнаки обласної ради.

DSC_0732.JPG

Крім того, нагороди кращим енергетикам вручили заступник голови облдержадміністрації Олександр Корнійчук, заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький та керівники різних підрозділів Рівнеенерго.