07-10-2020

Фонд родини Богдана Гаврилишина оголошує набір до програми «Молодь змінить Україну – 2020»

Третій рік поспіль Фонд родини Богдана Гаврилишина проводить відбір на програму «Молодь змінить Україну – 2020». Це програма для молодих, патріотичних, відповідальних українців, які пов’язують своє майбутнє з Україною та прагнуть позитивних змін, потребують додаткових знань та досвіду.

Учасниками програми може стати молодь віком від 20 до 35 років. Так, програма передбачає три етапи.

Зокрема, I етап – онлайн-школи локального розвитку для учасників та учасниць із 9 областей: Львівська, Рівненська, Закарпатська, Хмельницька, Миколаївська, Кіровоградська, Сумська, Херсонська та Луганська, він триватиме з жовтня до листопада. Цей етап передбачає 6-тижневе навчання з 19.10 по 30.11 двічі на тиждень (понеділок та четвер з 19:00 до 20:30). Навчання поєднує лекторії, практичні кейси, індивідуальну роботу на проєктами та створене таким чином, щоб допомогти учасникам підготувати та в найкоротші терміни втілити власні проєкти місцевого  розвитку.

II етап (грудень – лютий) – реалізація проєктів місцевого розвитку.

III етап (квітень – червень) – навчальні поїздки до однієї із шести країн Європи: Швеції, Швейцарії, Австрії,  Польщі, Німеччини та Норвегії.

Після всіх етапів, автори найбільш успішних проєктів матимуть можливість отримати малий грант для реалізації своєї ідеї або взяти участь у навчальній поїздці до однієї з країн, що відповідають критеріям, які напрацьовані Богданом Гаврилишина.

Зареєструватися на участь у програмі можна до 10 жовтня за посиланням: https://bit.ly/2EScBnw

Довідково: Фонд родини Богдана Гаврилишина – благодійна організація,  заснована у 2017 році дружиною та дітьми видатного українця, всесвітньо відомого економіста та візіонера задля сталого розвитку ціннісно-орієнтованої України.