03-12-2018

Діти з особливими потребами станцювали для учнів Мізоцької школи-інтернату

3 грудня до Міжнародного дня дітей із особливими потребами педагоги Мізоцької школи-інтернату під керівництвом вихователя Тетяни Ляш організували захід "Вір! Ти зможеш все!".

Участь у заході взяли директор Здолбунівського інклюзивно-ресурсного центру Наталія Устянчук, керівник Здолбунівської громадської організації для батьків дітей із особливими потребами "Джерело життя" Тетяна Ярмолюк та її представники зі своїми дітками.

– Дітки з особливими потребами мають відчувати, що вони такі ж, як і всі інші діти, і що ми, дорослі, щоденно скеровуючи їх до вдосконалення і саморозвитку, любимо їх, – наголосила директор Мізоцької школи-інтернату Оксана Киричук.

Учасники заходу – третьокласники в образі піратів – подорожували із піратом Джеком Горобцем морями світу. Вони виконували оригінальні конкурси, танцювали, грали у морський футбол, розгадували загадки та подарували гостям власноруч виготовлені подарунки у вигляді серця. А натомість глядачі – дітки із особливими потребами – показали їм свій неординарний танок. Насамкінець захід завершився вибуховим паперовим шоу.