30-11-2020

"DO like OLYMPIANS" - у Рівному

За ініціативи Відділення НОК України в Рівненській області, підтримки обласного комунального закладу «Спорт для всіх» та регіонального центру «Інваспорт», вперше відбувся захід "DO like OLYMPIANS"  в ЗОШ № 10 м. Рівне.

Почесними учасниками його стали майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо, призерка Паралімпійських ігор Юлія Галінська та майстер спорту України з дзюдо, призерка чемпіонатів Європи, учасниця Паралімпійських ігор Людмила Логацька.

         Відомі спортсменки познайомили дітей з улюбленим видом спорту, відповіли на їх численні питання, провели зі школярами розминку в спортзалі школи, яку традиційно проводять перед тренуваннями та змаганнями та продемонстрували майстер-клас з дзюдо.

         Потім і самі учні долучились до спортивних конкурсів та спробували свої сили в «Олімпійській вікторині».

         Завершилось спортивне свято врученням брендованих сувенірів від НОК України та спільним фото всіх учасників заходу.

Ініціатором і засновником Всеукраїнського проєкту серед дітей та молоді "DO like OLYMPIANS" є Національний олімпійський комітет України. Такий захід – це освітня спортивна подія, яка проводиться в форматі  уроку фізичної культури. Він має різні форми проведення, але обов’язково включає в себе спортивні заходи за участю провідних спортсменів, тренерів, фахівців сфери фізичної культури, спорту та олімпійського руху.