01-06-2023

До Міжнародного дня захисту дітей в Острозькій громаді відбувся спортивно-масовий захід

Сьогодні в Острозькій громаді на стадіоні Національного університету «Острозька академія» відбувся спортивно-масовий захід «Спортивне сузір’я Острозької ДЮСШ». Його організувала Острозька дитячо-юнацька спортивна школа з нагоди завершення навчального року та до Міжнародного дня захисту дітей. На урочистостях було відзначено кращих вихованців закладу. Привітав спортсменів заступник голови обласної ради Віталій Ундір.

- Пишаюся кожним з вас. Попри нелегкі часи в нашій державі,  у вас є велике бажання розвиватися та тренуватися. Ви непохитні у прагненні до перемог на спортивних аренах. Успіхів вам та нових здобутків, - звернувся до вихованців спортивної школи Віталій Ундір.

Відзначимо, що Острозька дитячо-юнацька спортивна школа функціонує з 1961 року. за цей період заклад виховав не одне покоління спортсменів, серед  яких є призери та переможці Всеукраїнських і міжнародних змагань. Школа постійно розвивається. Так, у цьому році розпочали функціонувати також відділення художньої гімнастики та настільного тенісу.