03-10-2018

Ділянку дороги до Чемерного на Сарненщині можуть відремонтувати до кінця цього року

Голова обласної ради Олександр Данильчук зініціював зустріч з громадою Тутовицької сільської ради Сарненського району. Люди стурбовані ситуацією щодо ремонту дороги Яринівка-Тутовичі-Костянтинівка, передусім на відрізку до села Чемерне і просять завершити його до кінця цього року через вкрай поганий стан покриття.

IMG_0339.JPG

Олександр Данильчук розповів представникам громади, що на даний час з дорожнього фонду Сарненський район отримав 15 млн.грн. За словами голови ради, порівняно з іншими районами, -це значна сума. Уже завершено тендерні процедури, і ці кошти спрямують на ремонт двох ділянок автошляхів, а саме Яринівка-Тутовичі-Костянтинівка та на відрізку дороги Чудель - Тинне.

IMG_0369.JPG

Так на ремонт останньої передбачено 2,5 млн.грн. Решта суми спрямовується на ремонт дороги Яринівка-Тутовичі-Костянтинівка. Так 7,5 млн.грн. передбачено на ремонт 5,8 км дороги на ділянці Яринівка – Тутовичі – Констянтинівка, ще 5 млн.грн. – на ремонт ділянки Яринівка-Цепцевичі.

IMG_0380.JPG

Ремонті роботи розраховані на 2018-2019 роки.


За словами Олексанра Данильчука, ремонт відрізку дороги до села Чемерне, а це в межах 5 км покриття, цілком реально завершити цього року. Однак, за кількох умов: сприятливої погоди та добросовісності підрядника. Тому закликав активну частину тутовицької громади контролювати хід виконання ремонтних робіт, і якщо виявлять порушення, повідомляти владу.