28-03-2023

Дія.Бізнес у Рівному налагоджує співпрацю з громадами

Сьогодні в центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес у Рівному відбулася зустріч з представниками територіальних громад Рівненщини.
Мета зустрічі - познайомитися з командою Дія.Бізнес, дізнатися про можливості, які пропонує центр, про освітні заходи та програми, а також обговорити варіанти майбутньої співпраці.

Нагадаємо, що Дія.Бізнес у Рівному офіційно розпочав роботу 20 березня. Це 13 центр підтримки бізнесу, який відкрили за ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту. Ідею підтримали Рівненська обласна рада, облдержадміністрація та місцевий бізнес.
Безпосередньо у центрі  представники малого та середнього підприємництва, зможуть проконсультуватися, взяти участь в бізнес-подіях, тренінгах та семінарах, їм допоможуть з пошуком партнерів та інвесторів. Через pop-up зону місцевим товаровиробникам нададуть майданчик для промоції своєї продукції.

- Дія.Бізнес у Рівному - це ще одна платформа, де громади області можуть знаходити ідеї для розвитку своїх територій. Чим успішнішим буде малий та середній бізнес в конкретній громаді, тим вищим буде її добробут. Тому запрошую керівників ТГ використовувати можливості для розвитку і росту, які пропонує Дія.Бізнес, - зауважив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш, який побував на зустрічі.