01-12-2021

Діти-сироти та діти учасників АТО можуть оздоровитися в таборах Прикарпаття

Триває прийом заявок на безкоштовне оздоровлення дітей пільгових категорій. Наразі формуються групи, які з 5 по 25 грудня поїдуть на відпочинок до українських Карпат.

Адже Рівненська область отримала 88 путівок на оздоровлення та відпочинок для неповнолітніх, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Це, зокрема, 44 путівки до дитячого табору «Артек-Прикарпаття», що у Трускавці, та 44 путівки до табору відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді «Соколята» у місті Хирів також на Львівщині.

Нагадаємо, що скористатися правом на безкоштовний відпочинок можуть діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти осіб, визнаних учасниками бойових дій та інші. Перелік усіх пільгових категорій можна дізнатися за посиланням.

Про необхідний перелік документів, який необхідно подати, нададуть у департаменті соціального захисту облдержадміністрації за адресою: м. Рівне, вул. Словацького,1, тел. 0362 63-36-10, dszn@rv.gov.ua.

До слова, з початку 2021 року відбулися 3 тематичних зміни в оздоровчих таборах Львівської області «Соколята» та «Артек-Прикарпаття». За цей період у них відпочили та оздоровилися 167 дітей з нашої області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.