23-07-2024

Дипломи бакалаврів вручили у Рівненському інституті права

"Навчатися, щоб перемагати" - такий вислів прикрашає герб Рівненського інституту Київського університету права НАН України. Сьогодні 71 випускник вишу отримав диплом бакалавра, які вручив ректор Юрій Бошицький. 

За 25 років існування інституту це 26 випуск. А юридичну освіту тут встигли отримати 1772 студенти. Серед випускників - знані в області та в Україні правники, які працюють в різних інституціях. 

Зі знаковою подією новоспечених бакалаврів та їхніх батьків привітав голова обласної ради Андрій Карауш. 

- Ваші студентські роки припали на непростий час: Covid-19, потім війна значно ускладнили навчальний процес. Але ви не зупинялися і пройшли цей шлях. І от сьогодні ви вже бакалаври. Бажаю вам надалі вдосконалювати свої знання і в найближчому майбутньому реалізуватися як успішні юристи, - зауважив голова РОР.

За активну громадську позицію та внесок у розвиток студентського самоврядування Андрій Карауш нагородив цінним подарунком Рівненської обласної ради – годинником, цьогорічну випускницю бакалаврату Катерину Ковальчук.

А після офіційної церемонії нагородження кращих студентів та вручення документів про освіту в інституті відкрили виставку живопису. 

Як наголосив ректор КУП Юрій Бошицький, це вже добра традиція їхнього вишу - присвячувати нову експозицію мистецьких робіт новим випускникам.