02-09-2023

Десять маленьких маріупольців стали першокласниками у Рівному

У центрі підтримки переселенців  «Я Маріуполь - Рівне» привітали школяриків з початком нового навчального року. Через війну частина дітей вже вдруге пішли до школи не в рідному місті. А десятеро з них у Рівному стали першокласниками.

Цетр «Я Маріуполь - Рівне» спільно зі своїми партерами, а саме Рівненською обласною радою та громадською організацією «Крим SOS»  організували для школярів свято з іграми, розвагами, караоке та художнім розписом обличчя. А також подарунками, які допоможуть першачкам не забувати про здорове харчування під час навчання.

 - Ми вдячні нашим партнерам та друзям, зокрема, й голові обласної ради Андрію Караушу, за постійну підтримку. Спільно ми маємо можливість робити багато добрих і потрібних справ, - зауважив директор центру «Я Маріуполь - Рівне» Богдан Дужик.

Він також розповів, що їхній центр розширив свою діяльність. Віднедавна представництво центру з’явилося в сусідній Волинській області. Тож «Я Маріуполь - Рівне» тепер об’єднує 1000 переселенців з маріупольської громади.