04-10-2018

Депутати проголосували за зміни до обласного бюджету на 2018 рік

Сьогодні на пленарному засіданні позачергової 21-ї сесії обласної ради депутати підтримали проект рішення Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік.

Так, на покращення матеріально-технічного забезпечення установ і закладів охорони здоров’я для поліпшення надання медичних послуг населенню спрямовано кошти у розмірі 12578,0 тис. грн..

Зокрема, 11394,0 тис. грн. виділено на придбання другого комплексу агіографічного обладнання комунальному підприємству «Рівненська обласна клінічна лікарня». Також, даному закладу додатково спрямовуються кошти у розмірі 1172,0 тис. грн. для забезпечення співфінансування придбання медичного устаткування для операційних блоків.

Крім того, 12,0 тис. грн. спрямовано на співфінансування капітального ремонту будівель, стаціонарного корпусу, блоків 1,2,3 (заміна вікон) для Рівненської обласної дитячої лікарні.

Для переможців Конкурсу проектів з енергоефективності – Рівненському обласному клінічно лікувально-діагностичному центру ім. В. Поліщука та Рівненському обласному шкірно-венерологічному диспансеру виділили кошти на реалізацію програми з енергоефективності. Зокрема, 324,0 тис. грн. отримав діагностичний центр на здійснення капітального ремонту внутрішніх електромереж із застосуванням енергозберігаючих технологій та 161,8 тис. грн. отримав шкірно-венерологічний диспансер на капремонт системи опалення в частині заміни окремого вузла обліку і влаштування автоматизованого регулювання споживання теплової енергії.