28-05-2020

Депутати профільної комісії врегулювали земельні питання

Відбулося засідання постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку села під головуванням Світлани Богатирчук – Кривко. На ньому депутати розглянули низку проєктів рішень.

Серед яких питання про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою та проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в с. Антонівка, а також звернення ТОВ «Трейд системи» щодо укладання угоди про встановлення земельного сервітуту з КП «Рівненський обласний центр служби крові» Рівненської обласної ради.

Заслухавши доповідачів члени комісії одноголосно прийняли рішення ці питання винести на розгляд чергового пленарного засідання обласної ради.

Крім того, депутати розглянули питання щодо ситуації з можливим відчуженням частини майнового комплексу обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне». Для того, аби зберегти летовище члени комісії рекомендували звернутися до Кабінету Міністрів України з пропозицією внести КП «Міжнародний аеропорт Рівне» до переліку об’єктів стратегічного значення.

Детальніше про те, як збираються зберегти аеропорт читайте: «Захистити Міжнародний аеропорт Рівного проситимуть і Кабінет Міністрів».