13-09-2023

Депутати постійної комісії з економічних питань та комунальної власності розглянули 30 сесійних питань

В рамках підготовки до сесії обласної ради, яка запланована на 22 вересня, відбулося засідання постійної комісії з економічних питань та комунальної власності під головуванням Андрія Пехотіна. Депутати опрацювали 30 сесійних питань.

Серед них – про контракти з керівниками чотирьох обласних комунальних установ: Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах, Автобази, Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю та Центру національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти.

Рекомендували винести на сесію питання про реорганізацію КП «Їдальня №20» обласної ради, яке планують приєднати до іншого комунального підприємства РОР – Управління майновим комплексом.

Підтримали члени комісії і проєкти рішень щодо внесення змін до статутів кількох комунальних підприємств та про затвердження передавальних актів нещодавно реорганізованих комунальних закладів соціальної сфери.

Кілька питань стосувалися надання дозволів на списання основних і транспортних засобів деяким комунальним підприємствам галузі медицини.