22-04-2021

Депутати обласної ради побували в гостях у студентів та викладачів рівненського коледжу

Ювілейну дату – 60-річчя з дня заснування – відзначає цьогоріч Рівненський економіко-технологічний фаховий коледж НУВГП. Сьогодні ж у закладі відбувся яскравий концерт, який вже традиційно для студентів організовують викладачі.

Під час святкового дійства, котре пройшло з дотриманням усіх карантинних норм, оплески практично не стихали. Викладацький колектив у ході святкового дійства продемонстрував не лише акторський талант, а й гостре почуття гумору. Звісно, найбільше концерт потішив студентів, які щиро пишаються своїми креативними викладачами на чолі з директором коледжу Віктором Дем’янюком.

У ході свята Подяки та Почесні грамоти обласної ради викладачам коледжу вручила  депутат Рівненської обласної ради Алла Черній, передавши усім найщиріші вітання від усього депутатського корпусу.

Привітав усіх зі святом закладу і депутат обласної ради Олександр Процюк.

- Завжди охоплюють особливі почуття, коли буваєш у цьому закладі, оскілки тут навчаються ті, хто завтра змінюватиме нашу країну і увесь світ. Можливо, сьогодні, у кризові часи, ми маємо не надто позитивний настрій. Але ювілей – це завжди приємно, адже такі свята дають змогу підбити певні підсумки і впевнено рухатися далі, - зазначив депутат облради.