03-10-2023

Депутати Херсонської обласної ради подякували Рівненщині за підтримку

Звернення з висловлюванням подяки українському народові, Президентові України та всім регіонам, які з перших днів допомагають деокупованій Херсонщині, прийняли на засіданні позачергової сесії Херсонської обласної ради. Рівненщина – одна із таких областей-патронів.

«Депутатський корпус  Херсонської обласної ради висловлює щирі слова вдячності кожному українцю та українці за допомогу та підтримку незламної Херсонщини в цей буремний час.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу мешканцям Херсонської області, ви робите не просто добру справу – ви даруєте кожному підтримку та надію на світле майбутнє.

Ми пам’ятаємо кожну руку допомоги протягнуту херсонцям одразу після деокупації правобережжя. Навіть перебуваючи у темряві «руського миру» кожен мешканець нашого багатостраждального регіону відчував турботу та підтримку всіх українців. Це був той промінь, що не дав згаснути надії та витримати всі жахіття перебування під гнітом окупаційної влади», - йдеться у Зверненні.

У листі херсонці також дякують за підтримку їхнього регіону після ще однієї трагедії – підриву окупантами Каховської ГЕС: за роботу волонтерів, численні гуманітарні вантажі, за оперативну доставку найнеобхіднішого – ліків та питної води.

Депутати також висловили вдячність Президентові України за ініціативу «Пліч-о-пліч», яка об’єднала 15 областей України, котрі взяли шефство над 102 селами й селищами Херсонщини та відновлюють пошкоджене житло і соціальні об’єкти.