11-09-2023

День відкритих дверей у Малій академії наук: новий навчальний рік у закладі успішно стартував

10 вересня для обдарованих старшокласників Рівненщини, які виявили бажання реалізувати себе у царині науки, наукового дослідництва та практичного винахідництва, у Рівненській Малій академії наук учнівської молоді відбувся День відкритих дверей.

Так, майбутні науковці змогли ознайомитися зі структурою Рівненської Малої академії наук учнівської молоді, її матеріальною  базою та науково-навчальними лабораторіями, здобутками. Також вони поспілкувалися з директором закладу Олександром Андрєєвим, заступниками директора Олександром Мазуром та Любов’ю Лівандовською, завідувачами відділів Юлією Шокало та Євгенієм Малиновським, методистами наукових відділень Олександром Новіком, Аллою Тимощук, Віктором Малиновським, Іриною Юркевич, Наталею Хомечею, Анеліною Данчук та керівниками гуртків РМАНУМ.

Окрім знайомства із закладом, старшокласники змогли записатися за власним бажанням у різноманітні гуртки – їх у 2023/2024 навчальному році працюватиме 139 і навчатимуться у них близько півтори тисячі гуртківців.

Ті ж, хто через якісь обставини не зміг відвідати захід, мають можливість зареєструватися онлайн, завітавши на сайт РМАНУМ, або ж наживо, завітавши у РМАНУМ.

Майже дві сотні старшокласників разом зі своїми батьками і вчителями відвідали Рівненську Малу академію наук учнівської молоді.