17-10-2018

Де будуть тренуватися легкоатлети депутати вирішуватимуть на черговій сесії

17 жовтня на засіданні постійної комісії з питань гуманітарної політики під головуванням Алли Черній члени комісії розглянули звернення громадської організації «Федерація легкої атлетики Рівненської області» щодо вирішення питань, пов’язаних з відсутністю бази та умов для тренування.

Як зауважив президент ГО «ФЛАРО» Олег Машанєнков на сьогоднішній день підготовка спортсменів-легкоатлетів ставиться під загрозу за відсутності спортивних баз та умов тренування.

«Єдиний стадіон «Авангард» у місті Рівне з легкоатлетичною синтетичною доріжкою, де можна провести змагання з легкої атлетики, хоча б відбіркові до чемпіонатів України, закривається на реконструкцію на два роки», - наголосив Олег Машанєнков.

Аби забезпечити умови для тренування легкоатлетів, президент ГО «ФЛАРО» пропонує реконструювати стадіон на вулиці Дем’янчука, а також передбачити кошти на оренду спортспоруд у зимовий період .

Заслухавши та обговоривши звернення Олега Машанєнкова члени комісії дали доручення для управління у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації підготувати інформацію щодо стану, матеріального забезпечення та перспективи розвитку легкої атлетики на Рівненщині.