14-10-2024

Чемпіон України з армспорту провів спаринги з ліцеїстами військового ліцею

Адам Кузло - майстер спорту України, чемпіон України та бронзовий призер чемпіонату Європи 2024 року з армспорту у вазі до 75 кг. А ще – випускник Обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою в м. Острог. Власне в цьому навчальному закладі він зробив перші кроки в армспорті.

Цими вихідними Адам Кузло вкотре відвідав свій ліцей. Спілкування з юнаками відбулося в рамках Олімпійського уроку.

Спортсмен розповів старшокласникам про основи силових тренувань під час підготовки до змагань, поділився секретами ведення поєдинку, розповів про власні досягнення в армспорті. А також - провів навчальні спаринги з ліцеїстами.

Адам Кузло закінчив ліцей 2013 року. Однак, незважаючи на це, продовжує підтримувати свій навчальний заклад, зокрема, підтримує заходи, які пропагують спорт, активний та здоровий спосіб життя.

В ліцеї розповідають, що такі зустрічі їхнього випускника з нинішніми ліцеїстами неабияк мотивують хлопців, котрі займаються армреслінгом та допомагають їм досягати гарних результатів.

До прикладу, минулого року вихованці ліцею стали призерами Спартакіади серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області. Зокрема, Микита  Славинський у ваговій категорії до 80 кг виборов ІІ особисте місце, а Павло Суничук у ваговій категорії до 75 кг став «бронзовим» призером.

В завершення зустрічі ліцеїсти подарували спортсмену прапор навчального закладу.