07-07-2022

Центр народної творчості запрошує разом відзначити День родини

 

КЗ «Рівненський обласний центр народної творчості» запрошує всіх бажаючих завітати до «Етоносадочок на Драгоманова». До Всеукраїнського дня родини працівники центру підготували непересічну і символічну подію – «Роде наш красний».

Серед активностей:

- презентація родинно-побутового фольклору;

- творча зустріч із творчими родинами Рівненщини;

- дефіле сучасного вишитого одягу для всієї сім'ї - доробку рівненського етно-бренду Зої Романової;

- майстер-класи народних ремесел;

- перша (!!!) гутіркова лабораторія поліської говірки "Да зберемоса, да побаємо!" для задушевних родинних розмов на Поліссі

- тематичні інсталяції та фотозони для родинних селфі;

-приємні сюрпризи, затишок та приязність від колективу нашого Рівненського обласного центру народної творчості!

-Український народ від покоління до покоління передає традицію шанування та єдності родини - на великі релігійні, особисті, сімейні свята українці гуртується родинами, зустрічають у це життя і провожають у засвіти теж родиною, поєднуються родинами, щоб продовжитися у поколіннях. І якими б ми не були самодостатніми, сильними та витривалими, нам завжди потрібна підтримка родини - з порадами та критикою, щирою і нелукавою думкою, відвертим співчуттям, щасливими спогадами, планами на майбутнє і спільною вірою у Перемогу!

Сьогодні Рівненщина стала родиною для багатьох українців, які вирвалися із пекла війни. Рівненщина стала великою волонтерською родиною, яка дарує свою любов та віддано творить добро для тих, хто його потребує, – розповіла директорка Центру народної творчості Ірина Рачковська.

Захід відбудеться сьогодні, о 13:00, за адресою: м. Рівне, вул. Драгоманова, 22.