03-10-2018

БК «Рівне» розпочав новий спортивний сезон 2018 - 2019

Президент Баскетбольного клубу «Рівне» Сергій Ліщук сьогодні офіційно провів презентацію, яка була присвячена початку нового спортивного сезону 2018 – 2019 рр.

Завітали на захід голова обласної ради Олександр Данильчук, його заступник Олексій Бучинський, перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір, представники влади міста та спонсори баскетбольного клубу.

«Завдяки наполегливій праці та вашій підтримці нам вдалося успішно провести минулий сезон з відмінним результатом, - зазначив Сергій Ліщук. – Чоловіча команда БК «Рівне» зайняла четверте місце у Вищій Лізі чемпіонату України, а жіноча команда виборола бронзові нагороди Суперліги чемпіонату України. Розпочинаючи наступний сезон, отримавши нові виклики та рухаючись вперед згідно стратегії розвитку БК «Рівне» сподіваємося на вашу підтримку та наші перемоги ».

Він також наголосив, що БК «Рівне» лідер Західної України в динаміці розвитку та є безсумнівним прикладом ефективної співпраці місцевої влади, представників бізнесу та спортивного клубу.

Своєю чергою Олександр Данильчук та Олексій Бучинський побажали для команд успіху та перемог у новому сезоні. Крім того, наголосили на важливості підтримки розвитку спорту на Рівненщині. Так, з обласного бюджету лише у 2018 році було спрямовано на потреби баскетболу – 884 тис. грн..