27-07-2023

Багаторічного інструктора медицини та домедичної допомоги відзначили цінним подарунком обласної ради

Тетяна Тарасюк у 2014 році разом із однодумцями та лікарями-волонтерами створили Громадську організацію «Білі Берети». За мету організація поставила перед собою поширення знань з тактичної медицини, в першу чергу, серед військовослужбовців ЗСУ.

За період свого існування інструктори організації провели сотні навчань з тактичної медицини підрозділам Збройних Сил України та Служби Безпеки України, прикордонникам, поліції, добровольчим батальйонам. Термінової домедичної та невідкладної медичної допомоги навчали також цивільних і працівників бригад швидкої медичної допомоги.

Сама ж Тетяна Тарасюк навчалася на різних курсах британських колег, як на полігонах України, так і у військовій академії НАТО в Естонії.

Медикиня поєднує громадську роботу з працею лікаря акушера-гінеколога в комунальному підприємстві обласної ради - Рівненському обласному перинатальному центрі.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в розвиток медицини Рівненщини голова обласної ради Андрій Карауш нагородив Тетяну Тарасюк цінним подарунком обласної ради.