06-10-2020

Автопарк водоканалу поповнився ще одним спецавтомобілем

Новий спецавтомобіль, призначений для прочистки водопровідно-каналізаційних мереж типу КО-503КП, сьогодні представили на підприємстві. Його придбали коштом обласного бюджету в рамках реалізації обласної програми розвитку та підтримки РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» на 2019-2026 роки. Вартість складає до 3 млн.грн. Спецтехніку придбали через систему «Prozorro».

Це вже третій спецавтомобіль, яким цьогоріч поповнився автопарк підприємства. Оскільки підприємство перебуває в комунальній власності обласної ради, то оглянути нову техніку на Рівнеоблводоканал приїхали голова облради Олександр Данильчук та голова облдержадміністрації Віталій Коваль.

Як розповів директор Рівнеоблводоканалу Андрій Карауш новий спецавтомобіль в рази потужніший, аніж той - 2007 року випуску, яким підприємство користувалося дотепер. Він має автономну систему обігріву та подає воду під значно більшим тиском. А це дозволить швидко очистити мережі від піску, каміння та іншого сміття.

За словами голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука, упродовж 2020 року завдяки ініціативі керівництва водоканалу та спільній позиції депутатського корпусу обласної ради, вдалося значно поліпшити матеріально-технічну базу підприємства.

«Ми розуміємо, що Рівнеоблводоканал – це одне із стратегічних підприємств житлово-комунальної галузі області. Тому депутати підтримали програму розвитку водоканалу і вже заклали під неї чималий фінансовий ресурс», - зауважив Олександр Данильчук.