11-01-2023

Авто для захисників: голова Рівненської обласної ради та заступники повернулися з Харківщини, куди завезли гуманітарний вантаж

Позашляховик, додатковий комплект всюдихідних шин до нього, а ще теплі речі, похідна газова плита з запасом балонів до неї і багато різдвяних смаколиків ТМ «РОДИНА» та ще багато вкрай необхідного. 
Усе це керівництво Рівненської обласної ради закупило власним коштом та привезло на передову бійцям 225-го окремого батальйону територіальної оборони 127-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України. 
Бригада перебуває у складі Регіонального управління «Схід» Сил ТрО і з перших годин брала участь в боях за Харків, в Харківському контрнаступі ЗСУ.

Голова РОР Андрій Карауш спільно із заступниками - Миколою Кучеруком, Олексієм Бучинським, Сергієм Свисталюком, Віталієм Ундіром та головою бюджетної комісії Ігорем Ясенюком зустрілися з хлопцями із 127-ї бригади на Харківщині. Ситуація там складна, але наші воїни гідно тримають оборону! Надійні чотириколісники - вкрай необхідні. Саме перед зустріччю автівка наших бійців потрапила під ворожий обстріл, тому нова стала до служби одразу.

- Україна єдина у відсічі агресії московському ворогу, тож допомога рівнян для харків’ян потрапила саме туди, де вона найбільш потрібна, - зауважив голова Рівненської облради Андрій Карауш. -  Сьогодні 225-й батальйон виконує завдання на північному сході Харківської області, безпосередньо на кордоні з ерефією. Тому кожна підтримка важлива! Віримо у нашу Перемогу і спільно наближаємо її. 

Керівництво Рівненської обласної ради вже працює над наступною поїздкою на фронт для надання допомоги рівнянам, які воюють у складі 14-ї окремої механізованої бригади імені Романа Великого.