22-10-2022

Андрій Карауш: «Україну не зламати!»

Цинізм, жорстокість, брехня, намагання залякати і завдати якомога сильніших ракетних ударів по критичній інфраструктурі та цивільному населенню. Цей арсенал росія спрямовує проти Україні і кожного її мешканця свідомо уподовж всієї війни! 

Чи ми чекали від терористів чогось іншого? Ні! Вони хочуть аби ми не витримали цю зиму! Аби в наших лікарнях, школах, домівках не було світла, тепла і води. Аби ми не могли виконувати свої зобов'язання перед ЄС. Але ми готові оперативно ліквідовувати наслідки терористичних атак по нашій інфраструктурі і сьогоднішній ранок у Рівному - це вкотре довів! Ми продовжимо лікувати та оперувати наших воїнів і громадян навіть на резервному живленні, бо життя українців понад усе!

Ми обладнаємо польові кухні, перейдемо на альтернативний обігрів, привеземо волонтерську допомогу туди, де вона потрібна і ми вистоїмо! Бо ми - Україна!  І наша воля до Перемоги безмежна і священна!

Я дякую за оперативність, мужність і професіоналізм рівненським рятувальникам, медикам, бригадам поліції, енергетикам та комунальникам.

Слава Героям і слава нації!