23-08-2022

Андрій Карауш: «Синьо-жовтий прапор обов’язково замайорить над усіма тимчасово окупованими територіями»

В День Державного прапора України над Рівним урочисто замайорів найбільший стяг області. Заходи з нагоди свята об’єднали керівників міста та області, представників силових структур, військових та громадськість. На церемонію завітали також представники дружніх до України держав. Зокрема, Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Ілгварс Клява та Парламентський секретар Міністерства оборони Латвійської Республіки Байба Блоднієце.

- Сьогодні ми, як ніколи раніше, відчуваємо силу нашого синьо-жовтого прапора, який для всього світу назавжди став символом сміливості, волі та незламності духу! Він не лише об’єднав українців у боротьбі з ворогом – він об’єднав світ навколо України! Впевнений, що зовсім скоро синьо-жовті прапори замайорять на всіх без винятку тимчасово окупованих територіях і цим ще сильніше об’єднають всіх українців! – наголосив у вітальному слові голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

З нагоди Дня Державного прапора України голова ради вручив високі нагороди представникам різних професій, які мають значні здобутки у своїй сфері, займають активну громадянську позицію та вболівають за розвиток Рівненщини.

Крім того, в рамках урочистостей обласна державна адміністрація презентувала нову обласну нагороду - орден «Слава Рівненщини». Начальник ОВА Віталій Коваль вручив перші такі відзнаки.