19-12-2022

Андрій Карауш: «Російські окупанти відібрали в наших дітей дитинство, але їм не вдасться знищити їхні мрії!»

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш разом із головою фракції "Слуга народу" в обласній раді Юрієм Ліпським відвідали родини загиблих захисників України, які мешкають в селах Корнин та Вересневе Рівненського району.
У кожної сім’ї – своя трагічна історія втрати найріднішої людини. Однак всіх їх об’єднує одна мета – перемога України. За неї родини зазисників заплатили найвищу ціну.
Чоловік Марії Рибак Аркадій загинув 24 травня у Новобахмуті на Донеччині. Жінка залишилася з трьома дітьми, двоє з яких - неповнолітні.
Дружина воїна Богдана Тимчука, який віддав життя за Україну в липні під Берестовим - Тамара Тимчук - мама чотирьох синів. Один з  них зараз захищає Україну на тому ж таки Донецькому напрямку, де загинув батько.
Поспілкувалися також із родинами героїв Володимира Радіонова та Олега Дудєя, ім’ям якого названо одну із вулиць Рівного.
Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш висловив слова вдячності родинам захисників України. А також впевненість у якнайшвидшій перемозі України над ворогом.
- Російські окупанти відібрали в наших дітей дитинство, але їм не вдасться знищити мрії наших дітей! Цього року малеча не просить гаджетів, солодощів, а просить перемоги, дякує нашим воїнам за захист і мужність. Ці бажання, я вірю, обов'язково здійсняться! Українська традиція на великі свята - дарувати подарунки і тепло сердець рідним і ближнім. Ми не зрадимо цій традиції навіть у війну, – зауважив Андрій Карауш.

(Андрій Карауш та Юрій Ліпський з родиною загиблого героя Олега Дудєя)