03-11-2022

Акціонери «Рівнеобленерго» висловили всебічну підтримку Рівненщині

Співпраця з владою та допомога рятувальникам в надскладний зимовий період до того ж в умовах воєнного часу – таке завдання ставлять перед собою енергетики Рівненщини за підтримки європейських акціонерів.

Про це йдеться в листі представника групи компаній VS Energy та «Рівнеобленерго» на ім'я голови Рівненської обласної ради Андрія Карауша.

Щоб оперативно реагувати на можливі виклики, на підприємстві збільшили запаси запчастин, матеріалів, які необхідні для проведення аварійних ремонтних робіт.

Крім того, компанія активно допомагає Збройним Силам України, волонтерам та громадським активістам в їхніх ініціативах на підтримку української армії.

- Цей лист-підтримки від наших партнерів - чергове підтвердження, що разом ми переможемо і ворога, і холоди! Велика подяка українським енергетикам за героїзм, який вони проявляють в критичних ситуаціях. Подяка свідомим українцям за економне споживання електроресурсів! Спільно пройдемо цей важкий час! - наголосив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш. 

Варто зауважити, що енергетики області відновлюють електропостачання також на деокупованих територіях. Так, бригада «Рівнеобленерго» вже вдруге вирушила на Херсонщину.

Під час першої поїздки наші енергетики у супроводі саперів повернули електропостачання у шість звільнених від окупантів населених пунктів. Там люди були без світла з 20 березня.

 

 

Фото "Рівнеобленерго"