07-12-2022

7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні

"Друзі!

Сьогодні ми відзначаємо День місцевого самоврядування в Україні. Це не лише професійне свято тих, хто працює в місцевих радах, - цей день стосується кожного із нас. Ваша квартира, будинок, вулиці вашого міста чи села, наша країна – це спільний дім, і його добробут – спільна відповідальність нас із вами.

Місцеве самоврядування - це унікальний проєкт, завдяки якому, під захистом наших мужніх воїнів, ми сьогодні  впевнено протистоїмо ворогу. В Україні є чимало голів громад, які не злякалися і, ризикуючи життям, залишилися в рідних селах та містах разом зі своїми жителями: ховали загиблих, підтримували ЗСУ та протистояли ворогу. Окрема вдячність цим людям!

Дякую громадам Рівненщини! З перших днів війни ви показали приклад, яким має бути місцеве самоврядування: не злякалися викликів війни, згуртувалися і почали наполегливо працювати на ПЕРЕМОГУ. На Рівненщини немає такої громади, яка б не допомагала армії та жителям постраждалих територій. Це надзвичайно цінно, адже дуже часто це те, що ви приготували своїми руками: домашній запашний хліб, смачна консервація, теплий в’язаний одяг. Разом із гуманітарними вантажами ви передаєте своє тепло, любов та впевненість у якнайшвидшій ПЕРЕМОЗІ тим, хто цього найбільше потребує!

Зі святом, колеги! Вірю, що через рік цей день ми відзначатимемо під мирним небом!"

Голова Рівненської обласної ради             Андрій КАРАУШ