10-11-2019

30 років успішної роботи: юридичне відділення колись аграрного коледжу відсвяткувало ювілей

Минулої п’ятниці відокремлений структурний підрозділ «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», відомий як аграрний коледж, святкував 30-річчя юридичного відділення. З ювілеєм колектив закладу привітав голова обласної ради Олександр Данильчук.

DSC_5285.JPG

«Ваш коледж одним із перших в незалежній Україні навчальних закладів I-II рівня акредитації почав готувати кваліфікованих юристів. Це означає лише одне – ви реагуєте на запити суспільства та прагнете йти в ногу з часом, - зауважив Олександр Данильчук. – А те, що кілька років тому коледж став відокремленим підрозділом престижного в Україні вищого навчального закладу лише підтверджує високий рівень роботи викладачів та студентів».

DSC_5288.JPG

До слова, Рівненський державний аграрний коледж 2016 року за Наказом Міністерства освіти і науки реорганізували у Відокремлений структурний підрозділ «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України». За роки роботи тут підготували 3000 юристів.

DSC_5291.JPG

З нагоди ювілею юридичного відділення Олександр Данильчук нагородив Почесними грамотами Рівненської обласної ради директора коледжу, заслуженого працівника освіти України Ярослава Корсуна та викладача юридичних дисциплін Ірину Матковську.