30-01-2019

2685 виїздів за сигналом «Тривога»: рятувальники Рівненщини підсумували свою діяльність за минулий рік

Сьогодні перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк взяв участь у службовій нараді Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій у Рівненській області. 

На заході були також присутні заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, заступник міського голови Олексій Хмилецький, голова Здолбунівської РДА Сергій Кондрачук.

На засіданні під головуванням начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області Сергія Крука рятувальники області підбили підсумки оперативно-службової діяльності за 2018 рік та визначили пріоритетні завдання на 2019 рік.

Сергій Свисталюк наголосив, що обласна рада підтримує рятувальників області у вирішенні різних невідкладних питань. З обласного бюджету спрямовуються кошти на їхню підтримку. Зокрема, майже 3 мільйони гривень у 2018 році було виділено на будівництво пожежного ДЕПО.

Від депутатського корпусу та від голови обласної ради Олександра Данильчука він подякував рятівникам за їхню роботу, а також побажав насамперед здоров’я та усіляких гараздів.

За досягнення позитивних результатів у службовій діяльності упродовж 2018 року, високий професіоналізм та зразкову виконання функціональних обов’язків, перший заступник голови обласної ради нагородив цінним подарунком обласної ради: підполковника служби цивільного захисту, начальника сектору планування аналітичного та документального забезпечення Головного управління ДСНС України в Рівненській області Володимира Козловського та полковника служби цивільного захисту, начальника 19 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області Петра Озарчука.

Також за досягнення у роботі Почесну грамоту та пам’ятний знак обласної ради отримали: старший лейтенант служби цивільного захисту, провідного фахівця відділу персоналу Головного управління ДСНС України у Рівненській області Віталій Люшин та підполковник служби цивільного захисту, начальника навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області Роман Пелех.