16-11-2021

26 спортсменів Рівненщини та їхні тренери отримали грошові винагороди

Сьогодні голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук та голова облдержадміністрації Віталій Коваль вручили грошові сертифікати переможцям та призерам чемпіонатів світу та Європи – вихованцям обласного комунального закладу «Інваспорт». Окрім 26 спортсменів, фінансові заохочення отримали також їхні тренери.

Загалом з обласного бюджету на грошові винагороди спортсменам з інвалідністю та їхнім наставникам передбачили більше 1,7 млн грн. Суми винагород коливаються від 4,7 до 95 тис грн тренерам і від 19 до 110 тис грн їхнім вихованцям.

Одна із тих, кому сьогодні вручили грошові сертифікати,  - чемпіонка світу з дзюдо Катерина Шепелюк.

- Цьогоріч ми з вами збираємося не вперше. З вірою в перемогу ми проводжали вас на змагання і з гордістю зустрічаємо сьогодні. Надзвичайно приємно бачити усіх  - таких молодих та усміхнених! На грудях кожного з вас – не по одній, а навіть по кілька медалей. Хочу побажати кожному подальших перемог. Ставте перед собою нові цілі та досягайте їх! – звернувся до присутніх Сергій Кондрачук.

Окрім сертифікатів, звання Заслужений працівник фізичної культури і спорту України сьогодні отримав заслужений тренер України з пауерліфтингу Олександр Фесовець, а звання Заслужений тренер України – тренер з параканое Леонід Камлочук. Обидва тренують чинних і майбутніх чемпіонів в Регіональному центрі «ІНВАСПОРТ» - комунальному закладі Рівненської обласної ради.