26-04-2024

П’ять директорів обласних соціальних закладів призначили депутати обласної ради

КЗ «Здолбунівський геріатричний пансіонат» очолюватиме Олександр Бухало. За його кандидатуру проголосували 52 присутніх на сесії депутатів, призначивши на посаду терміном на 3 роки з 27 квітня 2024 року.

Заклад утворений у вересні минулого року шляхом об’єднання з Урвенським психоневрологічним інтернатом. Олександр Бухало з 2021-го працював в Урвенському закладі на посадах директора та заступника директора.

Кількарічного керівника Здолбунівського геріатричного пансіонату Олексія Шамака депутати призначили директором іншого закладу - Мирогощанського психоневрологічного інтернату. Контракт з ним укладуть на 3 роки. Нагадаємо, що цей заклад утворили, об’єднавши з Дубенським будинком-інтернатом для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

КЗ «Рівненський психоневрологічний інтернат» продовжить очолювати нинішній керівник - Микола Добриднік. До слова, саме його кандидатуру на посаду директора підтримали працівники інтернату під час зборів трудового колективу, адже ще одним претендентом на цю посаду був Вадим Максютинський. Контракт з Миколою Добридніком укладуть з 25 травня строком на 3 роки.

Тетяна Кульчицька 1 рік керуватиме Рівненським центром соціально-психологічної допомоги обласної ради. В лютому цього року, її розпорядженням голови облради призначили виконуючою обов'язки директора. Нагадаємо, що попередню керівницю звільнили після низки перевірок її діяльності.

Ще одне кадрове рішення, які прийняли депутати – призначили Олену Бобровську керівником Денного центру соціально-психологічної допомоги. Вона – єдиний претендент на цю посаду та очолює цей заклад з січня 2023 року. Контракт з нею підпишуть на 3 роки.