09-05-2024

Понад 100 тис.грн для ЗСУ зібрали на благодійному аукціоні в обласній дитячій лікарні

Учасниками акції “Разом до Перемоги” став колектив медпідприємства.

Боролися за різні лоти: картини, які намалювали працівники лікарні, сувенірні чашки, футболки, світшоти з патріотичними принтами, прапори. Розігрували також книги відомих воїнів-рівнян: «Історію впертого чоловіка» Олександра Будька ("Терен") з автографом автора та "Вірші з бійниці" загиблого воїна Максима Кривцова ("Далі").

Особливо запекло розгорнулися торги за лоти, які для аукціону передали захисники із фронту. Серед них - гільзи від автоматів та артилерійських снарядів, прострілені елементи техніки та інше.

У підсумку зібрали 100 тис. 250 грн, які передали спільноті Rivne_redblack. Їх спрямують на придбання автомобіля для для рівнянина, який воює в складі “Гвардії наступу”.

До слова, благодійні акції колектив РОДЛ організовує не вперше. Торік під час благодійного великоднього заходу мелики зібрали 42 740 грн, які Rivne_redblack спрямували на закупівлю магазинів для підрозділів «Кракен» та «Азов».

- Дякую обласній дитячій лікарні за їхню ініціативу і просто за позицію персоналу, - написав у своєму телеграм каналі голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.