01-05-2024

Андрій Карауш підписав контракти з керівниками двох комунальних закладів освіти

На сесії 26 квітня депутати обласної ради більшістю голосів підтримали кандидатури Віктора Самчука та Леоніда Камлочука на посади директорів двох комунальних закладів обласної ради, доручивши голові укласти з ними контракти.

Сьогодні Андрій Карауш зустрівся з керівниками, щоб підписати з ними трудові угоди. 

Відповідно до рішення, з 18 травня 2024 року по 17 травня 2027 року Віктор Самчук очолюватиме новий КЗ «Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти». Нагадаємо, його створили з трьох закладів - Центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді, Станції юних натуралістів та Центру науково-технічної творчості.  

 - Головне завдання новоствореного закладу – прищеплювати нашим дітям та молоді любов до своєї батьківщини, до рідного краю, виховувати повагу до всього українського. Тому національно-патріотична тематика має бути присутня в усій гуртковій роботі центру. Крім того, керівнику залишається завершити багато "технічних" питань, які стосуються передачі майна, щоб повноцінно запустити роботу закладу, створеного з кількох, - наголосив голова обласної ради Андрій Карауш.

Що ж до Леоніда Камлочука, то його обрано директором КЗ «Обласна школа вищої спортивної майстерності» на термін з 16 травня 2024 року по 15 травня 2027 року.